Referenciák

A Kiss Ferenc Alapítvány az Erdészeti Oktatásért tevékenységében alapvetően meghatározó jelentőségű az oktatás, valamint az oktatási tevékenység segítése. 

A jogszabályi megfelelőség érdekében  először az alapítvány 2005. 09. 02-én regisztráltatta magát a Csongrád Megyei Munkaügyi Központnál, így attól kezdődően aktívan részt vesz az erdészeti felnőttképzésben. 

Az Alapítvány személyi- oktatói hátterét a Kiss Ferenc Erdészeti Szakközépiskola szakmai tanári kara biztosítja, a tárgyi feltételrendszer körülményei  is hasonlóak. 

A közmunka program keretében a kezdettől fogva közreműködött az alapítvány a közmunkások oktatásában, vagy önállóan, vagy pedig a Bedő Albert  Középiskola, Erdészeti Szakiskola és Kollégium együttműködésével.  

Az alábbi cégeknél folytattunk oktatást  

Tételesen ezek az alábbiak voltak: 

2004.     DALERD Rt. 

2005.     GEMENC Rt.                   

NEFAG Rt. 

2006.   DALERD Zrt.                   

GEMENC Zrt.

KEFAG Zrt.

NEFAG Zrt. 

2007.        DALERD Zrt. (OKJ Képzés)

GEMENC Zrt.

KEFAG Zrt. 

2008.        DALERD Zrt.

GEMENC Zrt.

KEFAG Zrt.

NEFAG Zrt.Pilisi Parkerdő Zrt.

HM. Budapesti Erdőgazdaság Zrt. 

2009.        DALERD Zrt.

GEMENC Zrt.

GYULAJ Zrt.

KEFAG Zrt.

PILISI Parkerdő Zrt. 

Az utóbbi években a közmunka program kiírásához illeszkedően OKJ-s képzések kerültek megvalósításra elsősorban motorfűrész kezelő. Az alapítvány képzési tevékenységére vonatkozó megállapítások és visszajelzések egyértelműen pozitívak voltak, úgy az erdészeti részvénytárságok, a közmunka programban résztvevők, valamint a közmunka programot ellenőrzők részéről.